Juleanretning &
Julemenu
Fra Fredag den 22. november tager vi forskud på julen og det vil være muligt at bestille vores julemenu 2, 3 eller 4 retter. Derudover har vi
Den klassiske anretning tilbage på menukortet.
Juleanretning
Kryddermarineret Sild - Rødløg - Karrydressing
Håndpillede Rejer – Citron - Dildmayonnaise
Pandestegt rødspættefilet – Remoulade - Agurksalat
Røget laks - Rygeost - Røræg
Julepaté - Ribs - Syrnet Kanterellecreme
Lun Ribbenssteg – Hjemmelavet Rødkål
Møllens Frikadeller - Flødestuvet Spidskål
Ålerøget Skinke - Brunede Kartofler
Risalamande - Lun Kirsebærsauce
Pris Per kuvet
Frokost 370,- ⎟Aften 425,-
(Skal bestilles til hele bordet)
Julemenu
Legeret kanterellesuppe - Ristet Kammusling - Rosenkål
Møllens Julepaté - Portvinsglace - Bagte Skorzonerødder
Kalvemedalion - Toppet med Sprød Pancette - Grønkål - Citron-Timian Sauce
Mørk Kirsebær Brownie - Hasselnødde is - Nøddeolie - Cornflakes Topping
Pris pr. kuvert
2 retter | kr. 355,-
3 retter | kr. 425,-
4 retter | kr. 505,-
Serveres kl. 17.00-20.30 (mandage lukket).
Gælder fra Fredag d. 22. november til og med d. 20. december 2024
Den Traditionelle Julebuffet
(Minimum 20 personer)
To slags sild – Karrysalat - Kapers
Håndpillederejer - Citronmayonnaise
Varmrøget laks - Flødestuvetspinat - Minibroccolisalat
Pandesteget Rødspætte filet - Remoulade - Agurkesalat
Fisketerrine i Svøb af Squash - Urtecreme - Bagte Cherrytomater
Vildtpaté - Kanterellecreme - Syltede Tyttebær
Ålerøget Skinke - Grønkålssalat med Æble
Møllens Frikadeller - Flødestuvetspidskål
Lun Ribbenssteg - Rødkål - Brunede Kartofler
Møllen Hjemmelavede Islagkage - Varm Chokoladesauce
Ris a la mande - Lun Kirsebærsauce
Pris pr. kuvert kr. 475,-