top of page
borkopmolle.karlottafoto-7982.jpg

Juleanretning &
Julemenu

Fra Fredag den 22. november tager vi forskud på julen og det vil være muligt at bestille vores julemenu 2, 3 eller 4 retter. Derudover har vi 

Den klassiske anretning tilbage på menukortet. 

IMG_0472.jpg
borkopmolle.karlottafoto-7981.jpg
borkopmolle.karlottafoto-2903.jpg

Juleanretning

Kryddermarineret Sild - Rødløg - Karrydressing 

 

Håndpillede Rejer – Citron - Dildmayonnaise

 

Pandestegt rødspættefilet – Remoulade - Agurksalat  

 

Røget laks -  Rygeost - Røræg

 

 

Julepaté - Ribs - Syrnet Kanterellecreme 

 

Lun Ribbenssteg – Hjemmelavet Rødkål

 

Møllens Frikadeller - Flødestuvet Spidskål

 

Ålerøget Skinke - Brunede Kartofler

 

 

Risalamande - Lun Kirsebærsauce 

 

 

 

Pris Per kuvet

Frokost 370,- ⎟Aften 425,-

(Skal bestilles til hele bordet)

borkopmolle.karlottafoto-2891.jpg

Julemenu

 

Legeret kanterellesuppe - Ristet Kammusling - Rosenkål

 

Møllens Julepaté - Portvinsglace - Bagte Skorzonerødder  

 

Kalvemedalion - Toppet med Sprød Pancette - Grønkål - Citron-Timian Sauce

 

Mørk Kirsebær Brownie - Hasselnødde is - Nøddeolie - Cornflakes Topping

 

Pris pr. kuvert 

 

2 retter | kr. 355,- 

3 retter | kr. 425,- 

4 retter | kr. 505,- 

Serveres kl. 17.00-20.30 (mandage lukket).

Gælder fra Fredag d. 22. november til og med d. 20. december 2024

Den Traditionelle Julebuffet 

(Minimum 20 personer)

To slags sild – Karrysalat - Kapers 

Håndpillederejer - Citronmayonnaise

Varmrøget laks - Flødestuvetspinat - Minibroccolisalat  

 

Pandesteget Rødspætte filet - Remoulade - Agurkesalat 

Fisketerrine i Svøb af Squash - Urtecreme - Bagte Cherrytomater 

 

Vildtpaté - Kanterellecreme - Syltede Tyttebær

Ålerøget Skinke - Grønkålssalat med Æble  

Møllens Frikadeller - Flødestuvetspidskål

Lun Ribbenssteg - Rødkål - Brunede Kartofler 

 

Møllen Hjemmelavede Islagkage - Varm Chokoladesauce 

Ris a la mande - Lun Kirsebærsauce

Pris pr. kuvert kr. 475,-

bottom of page