BørkopVandmølle_RAISFOTO_9925.jpg

Fisk & Skaldyrsaften

Denne aften dykker vi under havets overflade og smager på mange af de ting havet har at byde på. 

Så der bliver serveret mange små retter. 

Det er en god ide at ringe og bestille bord. 

Menuen 

Fisk & Skaldyrsaften 15. oktober 2021

Legeret fiskesuppe – Porre – Safran – Blåmuslinger – Porre

Ragout af hummer – Spinat i tartelet

Basilikumsmarinerede Tigerrejer med fine urter

Ristet kammusling – Grønkål – Brændt citron i hønseglace

Carpaccio af Tun - Parmasan - Basilikumspesto - Tomatsalsa

Røget ål – Rødbeder – Sennepsfløde 

Krydderbagt havtaske – Savoykål – Ærtepure – Limesaft 

Torskefrikadeller – Agurkesalat – Kold remoulade – Sprøde rugbrødstern 

Ristet pighvar – Sød kartoffel – Estragonglace – Pisket creme fraiche 

Pocheret rødtunge paupiette med bakskuld – Handpillede rejer – Bagt blomkål

Hvid Chokolade Pærebrownie - Pisket Amarettocreme - Tranebær

Æblekompot – Makroner – Vaniljeflødeskum – Brændte mandler

Saltet karamel – Pisket hvid chokolade – Syltede skovbær

Pris kr. 580,- per kuvert

NB. Vi tager forbehold for ændringer af menuen.