top of page
BørkopVandmølle_RAISFOTO_9925.jpg

Fisk & Skaldyrsaften

Denne aften dykker vi under havets overflade og smager på mange af de ting havet har at byde på. 

Så der bliver serveret mange små retter. 

Det er en god ide at ringe og bestille bord. 

Borkopmolle.karlottafoto.-4092.jpg
Borkopmolle.karlottafoto.-3308.jpg

Kommende datoer i 2023 

10. februar & 10. marts kl. 18:30

 

Serveres som anretning. 

1 glas mousserende vin - Snacks 

 

Legeret Blåmuslingsuppe - Porre - Grønolie 

 

Ragout af Hummer - Spinat i tartelet - Brøndkarsemayonnaise 

Rimmet Kammusling - Perlebygotto - Hønseglace - Brændt Lime 

Røget Ål - Rødbeder - Sennepsfløde - Spire

 

Østers - Fine Urter Glaseret i Ingefærmousselinecreme 

Dildbagt Havtaske - Palmekål - Ærtepuré 

Torskekrebinet - Syltede Agurk - Remoulade 

 

Pocheret Rødtungefilet - Bakskuld - Håndpillede rejer - Bagt Blomkål 

Timianstegt Tun - Wasabi - Soya - Avokadopuré 

Ristet Lange - Sød kartoffel - Grønsauce - Gule beder 

 

Saltkaramel - Solbærcreme - Nøddecrumble 

Glaseret Citrontærte med Marengs 

Mørk Chokoladekage - Pisket Hvidchokolade - Mango - Passionssirup

 

Pris kr. 580,- per kuvert

Bestil bord enten på 7586 8788

(elller brug direkte link til Dinnerbooking)

NB. Vi tager forbehold for ændringer af menuen. 

bottom of page