BørkopVandmølle_RAISFOTO_9925.jpg

Fisk & Skaldyrsaften 

Fisk &       

      Skaldyrsaften

Denne aften dykker vi under havets overflade og smager på mange af de ting havet har at byde på. 

Så der bliver serveret mange små retter. 

Det er en god ide at ringe og bestille bord. 

Menuen 

Fisk & Skaldyrsaften 6. november 2020

 

Legeret fiskesuppe – Kommen – Safran – Blåmuslinger – Porre

 

Ragout af hummer – Spinat i tartelet

Kæmpe reje i tomatbouillon – Perleløg

 

Ristet kammusling – Grønkål – Brandt citron i hønse glace

 

Østers – Fine urter glaseret med ingefær mousseline creme

 

Røget ål – Rødbeder – Sennepsfløde 

 

Krydderbagt havtaske – Savoykål – Ærtepure – Limesaft 

 

Torskefrikadeller – Agurkesalat – Kold remoulade – Sprød rugbrødstern 

 

Ristet pighvar – Sød kartoffel – Estragonglade – Pisket creme fraiche 

 

Pocheret rødtunge paupiette med bakskuld – Handpillede rejer – Bagt blomkål

 

Citrontærte glaseret med marengs

 

Æblekompot – Makroner – Vaniljeflødeskum – Brændte mandler

 

Saltet karamel – Pisket hvid chokolade – skovbærsorbet

 

Pris kr. 580,- per kuvert

 

NB. Vi tager forbehold for ændringer af menuen. 

Obs! Via Dinnerbooking er det kun muligt, at bestille bord 30 dage frem. Men vi er ved telefonen tirs- søndag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

©2020 by Restaurant Børkop Vandmølle