Fisk & Skaldyrsaften
Fisk &
Skaldyrsaften
Denne aften dykker vi under havets overflade og smager på mange af de ting havet har at byde på.
Så der bliver serveret mange små retter.
Det er en god ide at ringe og bestille bord.
Menuen
Fisk & Skaldyrsaften 6. november 2020
Legeret fiskesuppe – Kommen – Safran – Blåmuslinger – Porre
Ragout af hummer – Spinat i tartelet
Kæmpe reje i tomatbouillon – Perleløg
Ristet kammusling – Grønkål – Brandt citron i hønse glace
Østers – Fine urter glaseret med ingefær mousseline creme
Røget ål – Rødbeder – Sennepsfløde
Krydderbagt havtaske – Savoykål – Ærtepure – Limesaft
Torskefrikadeller – Agurkesalat – Kold remoulade – Sprød rugbrødstern
Ristet pighvar – Sød kartoffel – Estragonglade – Pisket creme fraiche
Pocheret rødtunge paupiette med bakskuld – Handpillede rejer – Bagt blomkål
Citrontærte glaseret med marengs
Æblekompot – Makroner – Vaniljeflødeskum – Brændte mandler
Saltet karamel – Pisket hvid chokolade – skovbærsorbet
Pris kr. 580,- per kuvert
NB. Vi tager forbehold for ændringer af menuen.
Obs! Via Dinnerbooking er det kun muligt, at bestille bord 30 dage frem. Men vi er ved telefonen tirs- søndag.