Fisk & Skaldyrsaften
Denne aften dykker vi under havets overflade og smager på mange af de ting havet har at byde på.
Så der bliver serveret mange små retter.
Det er en god ide at ringe og bestille bord.
Kommende datoer i 2023
10. februar & 10. marts kl. 18:30
Serveres som anretning.
1 glas mousserende vin - Snacks
Legeret Blåmuslingsuppe - Porre - Grønolie
Ragout af Hummer - Spinat i tartelet - Brøndkarsemayonnaise
Rimmet Kammusling - Perlebygotto - Hønseglace - Brændt Lime
Røget Ål - Rødbeder - Sennepsfløde - Spire
Østers - Fine Urter Glaseret i Ingefærmousselinecreme
Dildbagt Havtaske - Palmekål - Ærtepuré
Torskekrebinet - Syltede Agurk - Remoulade
Pocheret Rødtungefilet - Bakskuld - Håndpillede rejer - Bagt Blomkål
Timianstegt Tun - Wasabi - Soya - Avokadopuré
Ristet Lange - Sød kartoffel - Grønsauce - Gule beder
Saltkaramel - Solbærcreme - Nøddecrumble
Glaseret Citrontærte med Marengs
Mørk Chokoladekage - Pisket Hvidchokolade - Mango - Passionssirup
Pris kr. 580,- per kuvert
Bestil bord enten på 7586 8788
(elller brug direkte link til Dinnerbooking)
NB. Vi tager forbehold for ændringer af menuen.