top of page
borkopmolle.karlottafoto-6267-2.jpg

Møllemenu & A la Carte 

Til aften kan du vælge mellem vores Møllemenu og vores a la carte, Begge bliver løbende skiftet ud, så det passer til Sæsonens udvalg. 

borkopmolle.karlottafoto-5713.jpg
borkopmolle.karlottafoto-5727.jpg
borkopmolle.karlottafoto-5722.jpg

Møllemenu

Kammusling — Jomfruhummerhaler på aspargesbroccoli — Citron

Scallop - Lobster tails on asparagus broccoli - Lemon

 

Ristet Hvid Fisk på bund af Kantareller — Balsamicosirup — Vesterhavsost 

Roated White Fich on chanterelles - Balsamic syrup - Vesterhavs Cheese

 

Perlehønebryst fyldt med Krydderurter — Tomatkompot — Hønseglace — Basilikums Creme

Herb stuffed Guinea fowl breast - Tomato compote - Chicken Glaze  - Basil Cream

Bagte Blommer i Marzipan — Brombærsorbet — Mascarponecreme med vanilje 

Baked Plums in Marzipan - Blackberry sorbet - Mascarpone cream with vanilla

Pris pr. kuvert 

2 retter | kr. 345,- 

3 retter | kr. 410,- 

4 retter | kr. 470,- 

Borkopmolle.karlottafoto.-3322.jpg

Forretter

Ristet hvid Fisk på Sommergrønt — Citronglace — Ærtepuré  kr. 135,-

Roasted White Fish - Lemon glaze - Pea Puree

 

 

Persillefyldt Duebryst — Kantareller — Blomkål — Kastanjeglace kr. 135,-

Stuffed Pigeon Breast - Chanterelles - Cauliflower - Chestnut glaze 

 

 

Indbagt Jomfruhummersuppe - Fine Urter - Jomfruhummerhaler kr. 135,-

Baked Lobster Soup – Fine Herbs – Lobster Tails

 

 

Carpaccio af okse - Sprød Parmesanost - Basilikum  kr. 125,-

Carpaccio – Parmesan cheese –  Basil

Hovedretter

Timianmarineret Sommervildt — Bagt Portobello — Tyttebær —Blomkålspuré kr. 260,-

Thyme marinated venison - Baked Portobello  - Cranberries  - Cauliflower puree

 

Kalvemedalion — Sprød Pancetta — Butternut Squash — Timiancreme kr. 290,-

Veal medallion - Pancetta - Butternut Squash - Thyme sauce 

 

Trøffelbagt Oksefilet — Bearnaisesauce —Pommes Frites kr. 335,- 

Truffle-Baked Fillet of Beef – Béarnaise – French Fries

 

Wienerschnitzel — Ærter — Pommes Sautées — Smørsauce kr. 230,- 

Wienerschnitzel – Peas – Pommes Sautées – Melted Butter

 

Risotto — Portobello — Toppet med mini Broccoli — Vesterhavsost  kr. 180,-

Risotto– Portobello – Mini Broccoli – Vesterhavs Cheese

 

Ønskes der fisk, spørg betjeningen | For fish option, please ask your waiter

borkopmolle.karlottafoto-6258-2.jpg
Borkopmolle.karlottafoto.-3268.jpg

Dessert

Citrontærte glaseret med marengs – Vaniljeis kr. 120,-

Lemmon Pie - Glazed with Meringue – Vanilla Ice Cream

 

 

Møllens hjemmelavede islagkage — Blommekompot — Varm chokoladesauce kr. 120,-

Homemade Ice Cream Cake – Plum compote - Hot Chocolate Sauce

 

 

Saltkaramel — Pisket Hvid Chokolade — Hindbærsorbet kr. 120,- 

Salty Caramel - White Chocolate  - Raspberry Sorbet

 

 

Triologi af Oste - Smørristet Rugbrød - Oliven  kr. 130,- 

Selection of Cheeses – Olives – Butter Fried Rye Bread 

bottom of page