top of page
borkopmolle.karlottafoto-6267-2.jpg

Møllemenu & A la Carte 

Til aften kan du vælge mellem vores Møllemenu og vores a la carte, Begge bliver løbende skiftet ud, så det passer til Sæsonens udvalg. 

borkopmolle.karlottafoto-5713.jpg
borkopmolle.karlottafoto-5727.jpg
borkopmolle.karlottafoto-5722.jpg

Møllemenu | Mill Menu

 

 

Cremet Jordskokkesuppe — Ristet Hvid Fisk — Sprød Æble — Grønolie

Jerusalem Artichokes Soup – Roasted White Fish – Apples – Green Oil

 

Rødvinsglaseret Sprængt Andebryst — Blomkålspuré — Timianglace   

Red wine-glazed Duck – Cauliflower Puree – Thyme Glace

 

Krydderstegt Sommervildt — Svampekompot — Tyttebær — Madeiraglace

Venison – Mushroom Compote – Cranberries – Madeira Glace 

 

Hvid & Mørk Chokoladekage - Syltede Bær - Vaniljecreme - Bærsorbet

White & Dark Chocolate Cake – Pickled Berries – Vanilla Cream – Berry Sorbet 

 

 

Pris pr. kuvert 

2 retter | kr. 345,- 

3 retter | kr. 410,- 

4 retter | kr. 470,- 

borkopmolle.karlottafoto-8155.jpg

Forretter

Ristet Hvid Fisk — Trompet svampekompot — Basilikumscreme kr. 135,-

Roasted White Fish – Trumpet Mushroom Compote – Basil cream

 

 

Duebryst fyldt med Kastanjer - Blomkålspuré - Brunet Nøddesmør kr. 135,-

Pigeon breast filled with chestnuts – Cauliflower Puré – Brown Nut Butter

 

 

Indbagt Jomfruhummersuppe — Fine Urter — Jomfruhummerhaler kr. 135,-

Baked Lobster Soup – Fine Herbs – Lobster Tails

 

 

Rørt Kalvetatar — Grovkornet Sennep — Kapers — Balsamicosirup kr. 135,-

Veal tartar – Coarse Grain Mustard  – Capers – Balsamic syrup

Hovedretter

Perlehønebryst fyldt med Syltede løg — Bagt Spidskål — Citroncreme kr. 270,-

Guinea fowl breast stuffed with Pickled Onion – Baked Spring Cabbage – Lemon Sauce

 

Ølbraiserede Svinekæber — Sommer Grønt — Små Kartofler kr. 230,-

Beer Braised Pork Jowl – Vegetables of the season – Potatoes 

 

Trøffelbagt Oksefilet — Bearnaisesauce —Pommes Frites kr. 335,- 

Truffle-Baked Fillet of Beef – Béarnaise – French Fries

 

Wienerschnitzel — Ærter — Pommes Sautées — Smørsauce kr. 230,- 

Wienerschnitzel – Peas – Pommes Sautées – Melted Butter

 

Risotto — Sommer Grønt — Vesterhavsost — Toppet med Mini Broccoli  kr. 180,-

Risotto – Vegetables of the season – Vesterhavs Cheese – Broccoli

Ønskes der fisk, spørg betjeningen | For fish option, please ask your waiter

borkopmolle.karlottafoto-6258-2.jpg
Borkopmolle.karlottafoto.-3268.jpg

Dessert

Citrontærte glaseret med marengs – Vaniljeis kr. 120,-

Lemmon Pie - Glazed with Meringue – Vanilla Ice Cream

 

Møllens hjemmelavede islagkage — Rabarberkompot  — Varm chokoladesauce kr. 120,-

Homemade Ice Cream Cake – Rhubarb compote – Hot Chocolate Sauce

 

Hvid Chokolademousse — Friske Bær i Hindbærcoulis — Crumble kr. 120,- 

White chocolate mousse  – Berries in Raspberry Coulis – Crumble 

 

Lun Nektarin Marcipankage — Appelsinsirup — Citrus is  kr. 120,- 

Nectarine Marzipan Cake – Orange Syrup – Citrus Ice Cream 

 

Triologi af Oste — Smørristet Rugbrød — Syltede Valnødder  kr. 130,- 

Selection of Cheeses – Pickled Walnuts– Butter Fried Rye Bread 

bottom of page