Aften

MØLLEMENU

Ristet pighvar – Vanilje Hummercreme –Brændt Blomkål

Toasted turbot –Vanilla Lobster Cream – Roasted Cauliflower

Vagtelbryst & lår i øl bouillon – Trompetsvampe – Skalotteløg

Quail breast and thighs – Black Trumpet Mushrooms– Shallots

Rødvinsmarineret sommervildt – Bagt Savoykål – Tyttebær – Kastanjecreme

Red wine marinated Venison –  Baked Savoy cabbage – Lingonberry – Cream of Chestnut

Glaseret Crème Brûlée tilsmagt med Passionsfrugt

Crème Brûlée flavored with Passion Fruit

Ingefær Marineret Skovbær – Balsamico Fløde – Nougatmousse

Ginger marinated forest fruits –Creamy Balsamic – Nougat Mousse

Pris pr. kuvert 
3 retter | kr. 465,- 
4 retter | kr. 540,- 
5 retter | kr. 620,- 

BørkopVandmølle_RAISFOTO_0123.jpg

FORRETTER

 Indbagt jomfruhummersuppe – Fine urter – Jomfruhummerhaler kr. 135,- | €19

Baked Lobster Soup – Fine Herbs – Lobster Tails

Ovnbagt havtaske i krydderurter – Lime Bouillon – Skovsyre – Perlebyg – Forårsløg kr. 135,- | €19

Oven-baked Monkfish – Lime Bouillon – Wood Sorrel – Pearl Barley – Scallions 

Timian Marineret Duebryst – Flødekogte Jordskokker – Bagte svampe kr. 135,- | €19

Thyme marinated Pigeon Breast – Creamy Jerusalem Artichokes – Baked Mushrooms 

Ristet Helleflynder – Spinatflan – Grøn ærte fløde kr. 130,- | € 18

Roastet Halibut – Spinach Flan –  Green Pea Cream

Carpaccio af kalv – Basilikumpesto –Tomatkompot – Sprød parmesan kr. 130,- | € 18

Carpaccio of Veal – Basil pesto – Tomato Compote – Crispy Parmesan

HOVEDRETTER

Citronbagt Perlehønebryst – Sprødstegt Parmaskinke – Sky af soltørrede tomater kr. 210,- | €29

Lemon Baked Pearl Chicken Breast – Crispy Parma ham – Sundried Tomato Glace

 

Kalvetournedos – Stegt Broccoli – Perleløg – Estragon Glace kr. 245,- | € 34

Veal Tournedos – Fried Broccoli – Pearl Onions – Tarragon Glace

 

Trøffelbagt oksefilet – Bearnaise – Pommes frites kr. 275,- | € 38

Truffle-Baked Fillet of Beef – Béarnaise – French Fries

 

Ølbraiseret svineskank – Efterårets grøntsager – Kartoffelmos med Rodfrugter kr. 195,- | € 27

Beer Braised Knuckle of Pork – Vegetables of the season – Mashed Potato with root vegetables

 

Wienerschnitzel – Ærter – Pommes sautées – Smørsauce kr. 195,- | € 27

Wienerschnitzel – Peas – Pommes Sautées – Melted Butter

 

Ønskes der fisk eller vegetar, spørg betjeningen | For fish or vegetarian option, please ask your waiter

BørkopVandmølle_RAISFOTO_9925.jpg
14773---03.jpg

DESSERT

Danske Unika Oste – Havtornkompot – Oliven – Smørristet rugbrød kr. 112,- | € 16

Selection of Danish Cheeses – Olives – Butter Fried Rye Bread

 

Skovbær i balsamicosirup – Saltet karamel – Marengs – Jordbærsorbet  kr. 98,- | € 14

Forest berries in balsamic syrup – Salted Caramel – Meringue – Strawberry Sorbet 

 

Møllens hjemmelavede islagkage – Bagt Ananas – Varm chokoladesauce kr. 85,- | € 12

Homemade Ice Cream Cake – Hot Chocolate Sauce

 

Passionsfrugtfromage – Makroner – Mørk Chokolademousse –Grand Marnier  kr. 98,- | € 14

Passion Fruit Fromage – Macaroons  – Dark Chocolate mousse – Grand Marnier

Citrontærte glaseret med marengs – Vaniljeis kr. 98,- | € 14

Lemmon Pie Glazed with Meringue – Vanilla Ice Cream

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

©2020 by Restaurant Børkop Vandmølle