top of page
borkopmolle.karlottafoto-6267-2.jpg

Møllemenu & A la Carte 

Til aften kan du vælge mellem vores Møllemenu og vores a la carte, Begge bliver løbende skiftet ud, så det passer til Sæsonens udvalg. 

borkopmolle.karlottafoto-5713.jpg
borkopmolle.karlottafoto-5727.jpg
borkopmolle.karlottafoto-5722.jpg

Møllemenu

Håndpillede Rejer - Brændt Asparges - Frisésalat - Hollandaise

Hand-peeled Shrimps – Burnt Asparagus – Frisee salad – Hollandaise

 

Bagt Hvid Fisk - Spinatpuré - Sort Hvidløg - Ramsløg  

Baked White Fish – Spinach Puree – Black Garlic – Wild Garlic

 

Timianbagt Kalv - Spæde Gulerødder - Glace af skalotteløg - Hasselnød

Thyme Baked Veal – Carrots – Glace of Shallots – Hazelnut

 

Hvid Chokolademousse - Blodappelsinsirup - Rabarbersorbet - Jordbærskum

White Chocolate Mousse – Blood Orange Syrup – Rhubarb Sorbet – Strawberry Cream

 

Pris pr. kuvert 

 

2 retter | kr. 345,- 

3 retter | kr. 410,- 

4 retter | kr. 470,- 

borkopmolle.karlottafoto-8155.jpg

Forretter

Ristet Hvid Fisk — Asparges — Ærtesalat — Sauce Blanquette  kr. 135,-

Roasted White Fish – Asparagus – Pea Salad – Sauce Blanquette

 

 

Røget Fisk — Dildmayonnaise — Syltede Kartofler — Radiser — Crumble kr. 135,-

Smoked Fish – Dill Mayonnaise – Pickled Potatoes – Radishes – Crumble

 

 

Indbagt Jomfruhummersuppe — Fine Urter — Jomfruhummerhaler kr. 135,-

Baked Lobster Soup – Fine Herbs – Lobster Tails

 

 

Rørt Kalvetatar — Soltørredetomater — Balsamicosirup — Chips kr. 125,-

Veal tartar – Sun-dried Tomatoes – Balsamic syrup – Chips

Hovedretter

Persillefyldt Perlehønebryst — Flødebraiseret Spidskål — Brændt Citronglace kr. 270,-

Parsley-stuffed guinea fowl breast – Cream-Braised Spring Cabbage – Burnt Lemon Glace

 

Ølbraiserede Svinekæber — Forårs Grønt — Små Kartofler kr. 230,-

Beer Braised Pork Jowl – Vegetables of the season – Potatoes 

 

Trøffelbagt Oksefilet — Bearnaisesauce —Pommes Frites kr. 335,- 

Truffle-Baked Fillet of Beef – Béarnaise – French Fries

 

Wienerschnitzel — Ærter — Pommes Sautées — Smørsauce kr. 230,- 

Wienerschnitzel – Peas – Pommes Sautées – Melted Butter

 

Risotto — Forårs Grønt — Toppet med Urter — Vesterhavsost  kr. 180,-

Risotto – Vegetables of the season – Herbs – Vesterhavs Cheese

Ønskes der fisk, spørg betjeningen | For fish option, please ask your waiter

borkopmolle.karlottafoto-6258-2.jpg
Borkopmolle.karlottafoto.-3268.jpg

Dessert

Citrontærte glaseret med marengs – Vaniljeis kr. 120,-

Lemmon Pie - Glazed with Meringue – Vanilla Ice Cream

 

Møllens hjemmelavede islagkage — Rabarberkompot  — Varm chokoladesauce kr. 120,-

Homemade Ice Cream Cake – Rhubarb compote – Hot Chocolate Sauce

 

Hvid Chokoladebrownie — Toppet med Pisket Jordbær creme — appelsinsorbet kr. 120,- 

White Chokoladebrownie – Whipped Strawberry cream – Orange Sorbet

 

Lun Rabarber Marcipankage — Rødvinssirup — Rabarberiscreme  kr. 120,- 

Rhubarb marzipan cake – Red wine Syrup – Rhubarb Iced cream 

 

Triologi af Oste - Smørristet Rugbrød - Oliven  kr. 130,- 

Selection of Cheeses – Olives – Butter Fried Rye Bread 

bottom of page