top of page
Borkopmolle.karlottafoto.-3308.jpg

Møllemenu & A la Carte 

Til aften kan du vælge mellem vores Møllemenu og vores a la carte, Begge bliver løbende skiftet ud, så det passer til Sæsonens udvalg. 

borkopmolle.karlottafoto-5713.jpg
borkopmolle.karlottafoto-5727.jpg
borkopmolle.karlottafoto-5722.jpg
Borkopmolle.karlottafoto-1437.jpg

20 års Jubilæumsmenu

Ristet Hvid fisk - Jordskokkepuré - Rosenkål - Citronglace - Sprødt rugbrød

 

Rødvinsglaseret Kalve spidsbryst og Kalvemørbrad - Bagte Portobello - Butternut squash i Panko - Madeirasauce 

 

Møllens Hjemmelavede Islagkage - Mørk chokolademousse - Saltede Mandler - Syltede Blommer i Amaretto 

 

 

Pris pr. Kuvert kr. 360,- 

Grundet den store succes, fortsætter jubilæumsmenuen  marts med, 

undtaget d.  10. & 17. marts 

pga. andre arrangementer og menuer

Borkopmolle.karlottafoto-1558.jpg

Møllemenu

Ovnbagt Torsk — Grønkålssalat — Dijonfløde

Baked White Fish - Kale Salad - Dijon Creme

 

Honningsprængt Andebryst — Æblekompot — Calvados sauce

Honey roast Duck - Apple Compote - Calvados Sauce 

 

Timianstegt Dyrefilet — Jordskokkepuré — Skalotteløg — Enebærglacé

Thyme roasted Venison  - Jerusalem artichokes - shallots - Juniper Glacé 

 

Duet af Vesterhavsost og Hvid Dame — Syltede Valnødder

Duet of Vesterhavsost and Hvid Dame - Pickled Walnuts

 

Let Frossen Hvid & MørkChokolademousse — Kirsebærkompot  

Saltede mandler — Vaniljeiscreme

Ice Cold white and dark  Chocolate mousse  - Cherry Compote - salted almonds - Vanilla Ice cream 

Pris pr. kuvert 

3 retter | kr. 465,- 

4 retter | kr. 540,- 

5 retter | kr. 620,- 

Borkopmolle.karlottafoto.-3322.jpg

Forretter

Ristet hvid Fisk - Rimmet Kammusling - Citrongræscreme - Grønolie  kr. 135,-

Roasted White Fish - Scallop - Lemongrass creme - Green Oil 

 

 

Stegt Duebryst — Brombærpuré — Jordskokker — Sherrysauce kr. 135,-

Honey backed Pigeon Breast - Baked Jerusalem artichokes - Sherry Sauce

 

 

Indbagt Jomfruhummersuppe - Fine Urter - Jomfruhummerhaler kr. 135,-

Baked Lobster Soup – Fine Herbs – Lobster Tails

 

 

Let røget Laksetatar - Purløg - Syltede Perleløg - Pocheret Vagtelæg  kr. 135,-

Light smoked salmon tartare– Chives –  onion - Poached quail egg 

Hovedretter

Ølbraiserede Svinekæber — Porre — Trompetsvampe — Persillerod kr. 220,-

Beer Braised Pork Jowls  - Leek  - Trumpet Mushroom  - Parsley root 

 

Duet af Kalv & Vagtel - Bagt Løg - Skovsvampecreme kr. 305,-

Duet of Veal and quail - Baked Onion - Forest Mushrooms Creme

 

Trøffelbagt Oksefilet - Bearnaisesauce - Pommes Frites kr. 345,- 

Truffle-Baked Fillet of Beef – Béarnaise – French Fries

 

Wienerschnitzel - Ærter - Pommes Sautées - Smørsauce kr. 230,- 

Wienerschnitzel – Peas – Pommes Sautées – Melted Butter

Ønskes der fisk eller vegetar, spørg betjeningen | For fish or vegetarian option, please ask your waiter

_G7A5860_edited.jpg
Borkopmolle.karlottafoto.-3268.jpg

Dessert

Citrontærte glaseret med marengs – Vaniljeis kr. 120,-

Lemmon Pie - Glazed with Meringue – Vanilla Ice Cream

 

 

Møllens hjemmelavede islagkage – Blommekompot – Varm chokoladesauce kr. 120,-

Homemade Ice Cream Cake – Plum compote - Hot Chocolate Sauce

 

 

Saltkaramel - Hvid Chokolade - Crumble - Bailey is kr. 120,- 

Salty Caramel - White Chocolate  - Bailey Ice creme

 

 

Udvalg af Oste - Smørristet Rugbrød - Syltede Valnødder - Oliven  kr. 130,- 

Selection of Cheeses – Olives – Nuts – Butter Fried Rye Bread 

bottom of page