top of page
borkopmolle.karlottafoto-6267-2.jpg

Møllemenu & A la Carte 

Til aften kan du vælge mellem vores Møllemenu og vores a la carte, Begge bliver løbende skiftet ud, så det passer til Sæsonens udvalg. 

borkopmolle.karlottafoto-5713.jpg
borkopmolle.karlottafoto-5727.jpg
borkopmolle.karlottafoto-5722.jpg
borkopmolle.karlottafoto-6125.jpg

20 års Jubilæumsmenu

Ristet Hvid Fisk - Stenbiderrogn - Aspargesbroccoli - Grøn Olie - Citrusfløde

 

 

Trøffelbagt Kalv - Sprød Pancetta - Skalotteløg i Hønseglace - Creme af Trompetsvampe 

Møllens Hjemmelavede Islagkage - Mørk chokolademousse - Saltede Mandler  

Syltede Blommer i Amaretto 

 

 

Pris pr. Kuvert kr. 360,- 

Grundet den store succes, fortsætter jubilæumsmenuen  maj

borkopmolle.karlottafoto-6258-2.jpg

Møllemenu

Dampet Hvid Asparges — Purløgsolie — Hollandaise Sauce

Steamed White Asparagus - Chives oil - Hollandaise Sauce 

 

Ristet Hvid Fisk — Mini Broccolisalat — Hummercreme

Roated White Fich - Broccoli salad - Lobster Cream 

 

Kalvemedalion — Pancetta — Kompot af løg — Trøffelcreme

Veal medallions  - Pancetta - Compote of Onions - Truffle Cream

 

Hvid Dame — Blommekompot —Smørristet Rugbrød

Hvid Dame - Plum Compote - Butter Fried Rye Bread

 

Pisket Hvid Chokolade — Glaseret Marengs — Rabarbersorbet —  Jordbærsirup

Whipped White Chocolate - Glazed Meringue - Rhubarb Sorbet - Strawberry Syrup

Pris pr. kuvert 

3 retter | kr. 465,- 

4 retter | kr. 540,- 

5 retter | kr. 620,- 

Borkopmolle.karlottafoto.-3322.jpg

Forretter

Ristet hvid Fisk - Mini Broccoli - Ærtepuré - Spinatcreme  kr. 135,-

Roasted White Fish - Mini Broccoli - Pea Puree - Spinach Cream 

 

 

Krydderurtfyldt Duebryst — Portobello Svampe — Rabarberglace kr. 135,-

Stuffed Pigeon Breast - Portobello Mushroom- Rhubarb glaze 

 

 

Indbagt Jomfruhummersuppe - Fine Urter - Jomfruhummerhaler kr. 135,-

Baked Lobster Soup – Fine Herbs – Lobster Tails

 

 

Dampede Hvide Asparges - Håndpillede Rejer - Hollandaise Sauce  kr. 135,-

Steamed White Asparagus – Hand-peeled Shrimps –  Hollandaise Sauce

Hovedretter

Citronbagt Perlehønebryst — Blomme — Tomatkompot — Basilikumcreme kr. 220,-

Lemon Baked Guinea fowl  - Plum  - Tomato Compote  - Basil Cream 

 

Kalvemedalion — Sprød Pancetta — Blomkålspuré — Hønseglace kr. 305,-

Veal medallion - Pancetta - Cauliflower Puree  

 

Trøffelbagt Oksefilet - Bearnaisesauce - Pommes Frites kr. 345,- 

Truffle-Baked Fillet of Beef – Béarnaise – French Fries

 

Wienerschnitzel - Ærter - Pommes Sautées - Smørsauce kr. 230,- 

Wienerschnitzel – Peas – Pommes Sautées – Melted Butter

Ønskes der fisk eller vegetar, spørg betjeningen | For fish or vegetarian option, please ask your waiter

borkopmolle.karlottafoto-6258-2.jpg
Borkopmolle.karlottafoto.-3268.jpg

Dessert

Citrontærte glaseret med marengs – Vaniljeis kr. 120,-

Lemmon Pie - Glazed with Meringue – Vanilla Ice Cream

 

 

Møllens hjemmelavede islagkage – Blommekompot – Varm chokoladesauce kr. 120,-

Homemade Ice Cream Cake – Plum compote - Hot Chocolate Sauce

 

 

Saltkaramel — Pisket Hvid Chokolade — Hindbærsorbet kr. 120,- 

Salty Caramel - White Chocolate  - Raspberry Sorbet

 

 

Udvalg af Oste - Smørristet Rugbrød - Syltede Valnødder - Oliven  kr. 130,- 

Selection of Cheeses – Olives – Nuts – Butter Fried Rye Bread 

bottom of page