
Møllemenu & A la Carte
Til aften kan du vælge mellem vores Møllemenu og vores a la carte, Begge bliver løbende skiftet ud, så det passer til Sæsonens udvalg.




20 års Jubilæumsmenu
Ristet Hvid fisk - Jordskokkepuré - Rosenkål - Citronglace - Sprødt rugbrød
Rødvinsglaseret Kalve spidsbryst og Kalvemørbrad - Bagte Portobello - Butternut squash i Panko - Madeirasauce
Møllens Hjemmelavede Islagkage - Mørk chokolademousse - Saltede Mandler - Syltede Blommer i Amaretto
Pris pr. Kuvert kr. 360,-
Grundet den store succes, fortsætter jubilæumsmenuen marts med,
undtaget d. 10. & 17. marts
pga. andre arrangementer og menuer

Møllemenu
Ovnbagt Torsk — Grønkålssalat — Dijonfløde
Baked White Fish - Kale Salad - Dijon Creme
Honningsprængt Andebryst — Æblekompot — Calvados sauce
Honey roast Duck - Apple Compote - Calvados Sauce
Timianstegt Dyrefilet — Jordskokkepuré — Skalotteløg — Enebærglacé
Thyme roasted Venison - Jerusalem artichokes - shallots - Juniper Glacé
Duet af Vesterhavsost og Hvid Dame — Syltede Valnødder
Duet of Vesterhavsost and Hvid Dame - Pickled Walnuts
Let Frossen Hvid & MørkChokolademousse — Kirsebærkompot
Saltede mandler — Vaniljeiscreme
Ice Cold white and dark Chocolate mousse - Cherry Compote - salted almonds - Vanilla Ice cream
Pris pr. kuvert
3 retter | kr. 465,-
4 retter | kr. 540,-
5 retter | kr. 620,-

Forretter
Ristet hvid Fisk - Rimmet Kammusling - Citrongræscreme - Grønolie kr. 135,-
Roasted White Fish - Scallop - Lemongrass creme - Green Oil
Stegt Duebryst — Brombærpuré — Jordskokker — Sherrysauce kr. 135,-
Honey backed Pigeon Breast - Baked Jerusalem artichokes - Sherry Sauce
Indbagt Jomfruhummersuppe - Fine Urter - Jomfruhummerhaler kr. 135,-
Baked Lobster Soup – Fine Herbs – Lobster Tails
Let røget Laksetatar - Purløg - Syltede Perleløg - Pocheret Vagtelæg kr. 135,-
Light smoked salmon tartare– Chives – onion - Poached quail egg
Hovedretter
Ølbraiserede Svinekæber — Porre — Trompetsvampe — Persillerod kr. 220,-
Beer Braised Pork Jowls - Leek - Trumpet Mushroom - Parsley root
Duet af Kalv & Vagtel - Bagt Løg - Skovsvampecreme kr. 305,-
Duet of Veal and quail - Baked Onion - Forest Mushrooms Creme
Trøffelbagt Oksefilet - Bearnaisesauce - Pommes Frites kr. 345,-
Truffle-Baked Fillet of Beef – Béarnaise – French Fries
Wienerschnitzel - Ærter - Pommes Sautées - Smørsauce kr. 230,-
Wienerschnitzel – Peas – Pommes Sautées – Melted Butter
Ønskes der fisk eller vegetar, spørg betjeningen | For fish or vegetarian option, please ask your waiter


Dessert
Citrontærte glaseret med marengs – Vaniljeis kr. 120,-
Lemmon Pie - Glazed with Meringue – Vanilla Ice Cream
Møllens hjemmelavede islagkage – Blommekompot – Varm chokoladesauce kr. 120,-
Homemade Ice Cream Cake – Plum compote - Hot Chocolate Sauce
Saltkaramel - Hvid Chokolade - Crumble - Bailey is kr. 120,-
Salty Caramel - White Chocolate - Bailey Ice creme
Udvalg af Oste - Smørristet Rugbrød - Syltede Valnødder - Oliven kr. 130,-
Selection of Cheeses – Olives – Nuts – Butter Fried Rye Bread