top of page
Vildtmenu
I mange år har det været en tradition, at afholde vildtaften og desværre er det, ved at være et par år siden sidst. Derfor syntes vi at det var på tiden, igen med an aften, hvor vi inviter
på en vildtmenu med sæsonens grønt til.
Det er altid en rigtig god ide, at bestille bord i god tid.
Menuen d. 8. november 2024
Græskarsuppe - Ristede Kerner - Skorzonerrødder
Vildpaté - Kantereller - Syltede Rødløg - Tranebær syltetøj
Skovduebryst fyldt med Kastanjer - Jordskokkepuré
Rødvinsmarineret Dyrefilet - Ragout af Fasan i Tartelet - Glace af Citrontimian
Brombærtærte Glaseret med Marengs - Iscreme af Havtorn
Pris pr. kuvert kr. 595,-
NB. Vi tager forbehold for ændringer af menuen.
Arrangementet starter kl 18:30
bottom of page