top of page
borkopmolle.karlottafoto-7982.jpg

Juleanretning &
Julemenu

Fra Fredag den 14. november tager vi forskud på julen og det vil være muligt at bestille vores julemenu 2, 3 eller 4 retter. Derudover har vi 

Den klassiske anretning tilbage på menukortet. 

IMG_0472.jpg
borkopmolle.karlottafoto-7981.jpg
borkopmolle.karlottafoto-2903.jpg

Juleanretning

To slags sild – Rødløg - Karrysalat

Håndpillede Rejer – Citron - Safranmayonnaise

Pandestegt rødspættefilet – Remoulade - Agurksalat  

Røget laks – Artiskok – Rygeost – Røræg – Bagt cherrytomat

​

Juleepaté – Tyttebær - Kantarellecreme 

Lun Ribbenssteg – Hjemmelavet Rødkål

Møllens Frikadeller - Flødestuvet Spidskål

Ålerøget Skinke - Brunede Kartofler

​

Risalamande - Lun Kirsebærsauce

 

Hjemmebagt Brød og Rugbrød 

 

​

​​

Pris Per kuvet

​

Frokost 395,- ⎟Aften 425,-

(Skal bestilles til hele bordet)

​

​

​

borkopmolle.karlottafoto-2891.jpg

Julemenu

​

 

Græskarsuppe - Torskkrebinet - Persilleolie

​

Møllens Julemedister - Æble-Grønkålsalat - Tyttebærglace

​

Rødvinsglaseret Kalvemørbrad - Jordskokkepuré - Citrontimianglace 

​

Chokoladekage - Risalamande - Kirsebær - Nødde is

​

​

Pris pr. kuvert 

 

2 retter | kr. 410,- 

3 retter | kr. 490,- 

4 retter | kr. 580,- 

Den Traditionelle Julebuffet 

(Minimum 15 personer)

Marinerede sild med karrysalat

Kryddersild med rødløg

Torskekrebinetter på spinatsalat

 

Rødtungeterrine med dressing af soltørrede tomater

 

Rejer med persillemayonnaise

Røget laks med artiskok og røræg

Glaseret skinke med grønlangkål

Sprængt andebryst med æble/kålsalat

Ribbensteg med hjemmelavet rødkål

Julemedister med stuvet hvidkål

 

Risalamande med varm kirsebærsauce

 

Hjemmebagt Brød og Rugbrød 

​

​

Pris pr. kuvert kr. 475,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak for tilmeldning!

© 2020-2025 Restaurant Børkop Vandmølle

Kontrolrapport â˜ºï¸Ž        

bottom of page