top of page

Juleanretning &
Julemenu

Fra Torsdag den 25 november tager vi forskud på julen og det vil være muligt at bestille vores julemenu 3, 4 eller 5 retter. Derudover har vi den Den klassiske anretning tilbage på menukortet. 

IMG_0472.jpg
IMG_0461.jpg
IMG_0445.jpg

Juleanretning

To slags sild – Karrysalat

Pandestegt fiskefilet – Remoulade

Rejer – Citronmayonnaise

Røget laks – Artiskok – Røræg

Lun leverpostej – Bacon – Svampe

Glaseret skinke – Grønlangkål 

Ribbenssteg – Rødkål – Brunede kartofler

Julemedister – Stuvet Hvidkål

Risalamande 

Frokost 295,- ⎟Aften 335,-

Serveres kl. 12.30-15.00 & 17.00-20.30 (mandage lukket).

Glæder fra 25. november til 18. december 2021

Julemenu

Legeret Skaldyrssuppe — Souffleboller af Røget Kammusling  

Friterede Skorzonerrødder 

 

Gråandebryst — Karameliserede Jordskokker — Puré  — Portvinsglace

 

Granite af Julesnaps og Rosmarin 

 

Rødvinsglaseret Oksemedalion — Carpaccio af Selleri — Morkler i Vintergrønt

 Sauce Bordelaise

Mont d'or — Syltede Figner — Smørristet Rugbrød    

 

Hvid chokolade Riskage — Kirsebærsorbet — Clementincreme — Marcipancrumble  

Pris pr. kuvert 

3 retter | kr. 465,- 

4 retter | kr. 540,- 

5 retter | kr. 620,- 

Serveres kl. 17.00-20.30 (mandage lukket).

Gælder fra 25. november til 18. december 2021

bottom of page