
Juleanretning &
Julemenu
Fra Fredag den 17. november tager vi forskud på julen og det vil være muligt at bestille vores julemenu 2, 3 eller 4 retter. Derudover har vi
Den klassiske anretning tilbage på menukortet.



Juleanretning
To slags sild – Rødløg - Karrysalat
Håndpillede Rejer – Citron - Safranmayonnaise
Pandestegt rødspættefilet – Remoulade - Agurksalat
Røget laks – Artiskok – Rygeost - Røræg
Andepaté - Tranebær - Morkler - Svampepikkels
Lun Ribbenssteg – Hjemmelavet Rødkål
Møllens Frikadeller - Flødestuvet Spidskål
Ålerøget Skinke - Brunede Kartofler
Risalamande - Lun Kirsebærsauce
Pris Per kuvet
Frokost 305,- ⎟Aften 345,-
(Skal bestilles til hele bordet)



Julemenu
Ristet Hvid fisk - Sennepscreme - Rødbeder - Rosenkål
Julemedister - Pancetta - Jordskokkepuré - Bagt Æble - Tranebærglace
Trøffelbagt Kalvemørbrad - Confit af Fasan i Filokurv - Morkelcreme
Saltkaramel - Valnøddeis - Ris - Kirsebærcoulis
Pris pr. kuvert
2 retter | kr. 345,-
3 retter | kr. 410,-
4 retter | kr. 470,-
Serveres kl. 17.00-20.30 (mandage lukket).
Gælder fra Fredag d. 17. november til og med d. 20. december 2023



Den Traditionelle Julebuffet
(Minimum 20 personer)
To slags sild – Karrysalat - Kapers
Rejer – Citronmayonnaise
Røget laks – Artiskok – Rygeost - Karse
Rødtungeroulade - Spinatcreme
Pandestegt fiskefilet – Remoulade - Agurksalat
Andepaté - Tranebær - Sprød Bacon - Rødbeder
Ålerøget Skinke - Grønkålssalat - Æble
Møllens Frikadeller - Flødestuvet Hvidkål
Lun Ribbenssteg – Rødkål – Brunede kartofler
Risalamande - Lun Kirsebærsauce
Mørk Chokolade Brownie - Saltet Peanuts - Valnødder
Pris Per kuvet 385,-