top of page

Juleanretning &
Julemenu

Fra Fredag den 17. november tager vi forskud på julen og det vil være muligt at bestille vores julemenu 2, 3 eller 4 retter. Derudover har vi 

Den klassiske anretning tilbage på menukortet. 

IMG_0472.jpg
IMG_0461.jpg
IMG_0445.jpg

Juleanretning

To slags sild – Rødløg - Karrysalat

 

Håndpillede Rejer – Citron - Safranmayonnaise

 

Pandestegt rødspættefilet – Remoulade - Agurksalat  

 

Røget laks – Artiskok – Rygeost - Røræg

 

 

Andepaté - Tranebær - Morkler - Svampepikkels 

 

Lun Ribbenssteg – Hjemmelavet Rødkål

 

Møllens Frikadeller - Flødestuvet Spidskål

 

Ålerøget Skinke - Brunede Kartofler

 

 

Risalamande - Lun Kirsebærsauce 

 

 

 

Pris Per kuvet

Frokost 305,- ⎟Aften 345,-

(Skal bestilles til hele bordet)

borkopmolle.karlottafoto-2891.jpg

Julemenu

 

Ristet Hvid fisk - Sennepscreme - Rødbeder - Rosenkål

 

Julemedister - Pancetta - Jordskokkepuré - Bagt Æble - Tranebærglace

 

Trøffelbagt Kalvemørbrad - Confit af Fasan i Filokurv - Morkelcreme 

 

Saltkaramel - Valnøddeis - Ris - Kirsebærcoulis 

 

Pris pr. kuvert 

 

2 retter | kr. 345,- 

3 retter | kr. 410,- 

4 retter | kr. 470,- 

Serveres kl. 17.00-20.30 (mandage lukket).

Gælder fra Fredag d. 17. november til og med d. 20. december 2023

Den Traditionelle Julebuffet 

(Minimum 20 personer)

To slags sild – Karrysalat - Kapers 

 

Rejer – Citronmayonnaise

 

Røget laks – Artiskok – Rygeost - Karse

 

Rødtungeroulade - Spinatcreme

 

Pandestegt fiskefilet – Remoulade - Agurksalat  

 

Andepaté - Tranebær - Sprød Bacon - Rødbeder

 

Ålerøget Skinke - Grønkålssalat - Æble

 

Møllens Frikadeller - Flødestuvet Hvidkål 

 

Lun Ribbenssteg – Rødkål – Brunede kartofler

 

Risalamande - Lun Kirsebærsauce 

 

Mørk Chokolade Brownie - Saltet Peanuts - Valnødder 

 

Pris Per kuvet 385,- 

bottom of page