
Juleanretning &
Julemenu
Fra Torsdag den 25 november tager vi forskud på julen og det vil være muligt at bestille vores julemenu 3, 4 eller 5 retter. Derudover har vi den Den klassiske anretning tilbage på menukortet.



Juleanretning
To slags sild – Karrysalat
Pandestegt fiskefilet – Remoulade
Rejer – Citronmayonnaise
Røget laks – Artiskok – Røræg
Lun leverpostej – Bacon – Svampe
Glaseret skinke – Grønlangkål
Ribbenssteg – Rødkål – Brunede kartofler
Julemedister – Stuvet Hvidkål
Risalamande
Frokost 295,- ⎟Aften 335,-
Serveres kl. 12.30-15.00 & 17.00-20.30 (mandage lukket).
Glæder fra 25. november til 18. december 2021
Julemenu
Legeret Skaldyrssuppe — Souffleboller af Røget Kammusling
Friterede Skorzonerrødder
Gråandebryst — Karameliserede Jordskokker — Puré — Portvinsglace
Granite af Julesnaps og Rosmarin
Rødvinsglaseret Oksemedalion — Carpaccio af Selleri — Morkler i Vintergrønt
Sauce Bordelaise
Mont d'or — Syltede Figner — Smørristet Rugbrød
Hvid chokolade Riskage — Kirsebærsorbet — Clementincreme — Marcipancrumble
Pris pr. kuvert
3 retter | kr. 465,-
4 retter | kr. 540,-
5 retter | kr. 620,-
Serveres kl. 17.00-20.30 (mandage lukket).
Gælder fra 25. november til 18. december 2021