
Juleanretning &
Julemenu
Fra Fredag den 14. november tager vi forskud på julen og det vil være muligt at bestille vores julemenu 2, 3 eller 4 retter. Derudover har vi
Den klassiske anretning tilbage på menukortet.



Juleanretning
To slags sild – Rødløg - Karrysalat
Håndpillede Rejer – Citron - Safranmayonnaise
Pandestegt rødspættefilet – Remoulade - Agurksalat
Røget laks – Artiskok – Rygeost – Røræg – Bagt cherrytomat
​
Juleepaté – Tyttebær - Kantarellecreme
Lun Ribbenssteg – Hjemmelavet Rødkål
Møllens Frikadeller - Flødestuvet Spidskål
Ålerøget Skinke - Brunede Kartofler
​
Risalamande - Lun Kirsebærsauce
Hjemmebagt Brød og Rugbrød
​
​​
Pris Per kuvet
​
Frokost 395,- ⎟Aften 425,-
(Skal bestilles til hele bordet)
​
​
​



Julemenu
​
Græskarsuppe - Torskkrebinet - Persilleolie
​
Møllens Julemedister - Æble-Grønkålsalat - Tyttebærglace
​
Rødvinsglaseret Kalvemørbrad - Jordskokkepuré - Citrontimianglace
​
Chokoladekage - Risalamande - Kirsebær - Nødde is
​
​
Pris pr. kuvert
2 retter | kr. 410,-
3 retter | kr. 490,-
4 retter | kr. 580,-
Den Traditionelle Julebuffet
(Minimum 15 personer)
Marinerede sild med karrysalat
Kryddersild med rødløg
Torskekrebinetter på spinatsalat
Rødtungeterrine med dressing af soltørrede tomater
Rejer med persillemayonnaise
Røget laks med artiskok og røræg
Glaseret skinke med grønlangkål
Sprængt andebryst med æble/kålsalat
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Julemedister med stuvet hvidkål
Risalamande med varm kirsebærsauce
Hjemmebagt Brød og Rugbrød
​
​
Pris pr. kuvert kr. 475,-


