Julemenu
Juleanretning
Den klassiske Julemenu serveres som en anretning.
Juleanretning
To slags sild – Karrysalat
Pandestegt fiskefilet – Remoulade
Rejer – Citronmayonnaise
Røget laks – Artiskok – Røræg
Lun leverpostej – Bacon – Svampe
Glaseret skinke – Grønlangkål
Ribbenssteg – Rødkål – Brunede kartofler
Julemedister – Stuvet Hvidkål
Risalamande
Frokost 280,- ⎟Aften 320,-
Serveres kl. 12.30-15.00 & 17.00-20.30 (mandage lukket).
Glæder fra 20. november til 19. december 2020
5 retters Julemenu kommer snart.
Julemenu
Flødelegeret jordskokkesuppe — Torskesouffleboller — Grønkålsolie
Duebryst fyldt med kastanjer — Blomkål — Morkelpostej — Tranebærglace
Granite af Julesnaps og dild
Kalvemedalion — Sprængt and — Skorzonerrødder — Timiancreme
Glaseret crème brulée
Hvid chokolade brownie — Solbærsorbet — Pisket vaniljecreme
Pris pr. kuvert
3 retter | kr. 465,-
4 retter | kr. 540,-
5 retter | kr. 620,-
Serveres kl. 17.00-20.30 (mandage lukket).
Glæder fra 20. november til 19. december 2020